Poldina Pro tafellamp

poldina pro tafellamp

Ontworpen in samenwerking met Ai Lati Lights, is de Poldina Pro tafellamp een futuristische tafellamp uitgerust met LED-technologie. Deze tafellamp is ideaal voor bureaus op kantoor, bijzettafels in de woonkamer en overdekte terrassen. De tafellamp Poldina Pro heeft de volgende kenmerken: De tafellamp Poldina Pro heeft een futuristische LED-lampkop en een strak, mat gelakt aluminium armatuur. De LED-lamp wordt gevoed door een oplaadbare batterij en met een dimmerfunctie kun je de kleurtemperatuur naar wens aanpassen. De tafellamp Poldina Pro is er in twee kleuren, wit en corten. De tafellamp Poldina Pro is ook vochtbestendig voor gebruik op overdekte terrassen.

De tafellamp Poldina Pro wordt vergezeld van een oplaadstation dat plaats biedt aan de oplaadbare batterij. De tafellamp Poldina Pro kan tot negen uur licht aan en heeft een batterij die tot wel 400 oplaadcycli meegaat. Bovendien beschikt de tafellamp Poldina Pro over handige touch-dimmogelijkheden, wat vooral handig is voor een nachtkastjelamp. De tafellamp Poldina Pro is niet alleen een mooie lamp, maar heeft ook een IP54-classificatie voor stof- en vochtbestendigheid. Deze LED-lamp heeft ook een lovende recensie gekregen van de Wall St. Journal, waarin werd opgemerkt dat de Poldina Pro-lamp het beste ontwerp en de langste batterijduur heeft van alle tafellampen op batterijen.

De Poldina Pro tafellamp is de perfecte aanvulling op elk thuiskantoor, eetkamer of slaapkamer. De lamp is gemaakt van mat gelakt aluminium, wat mooi past in elk eigentijds interieur. De lamp beschikt verder over een draadloos oplaadbare LED-lamp, een 0 tot 100% dimmer en een moderne, vierkante voet. De batterij van de lamp is oplaadbaar via de contactoplaadbasis en de LED-lamp gebruikt een dimmer om voor een warme gloed te zorgen. De aanraakdimmogelijkheden van de Poldina Pro-tafellamp zijn een geweldige manier om uw nachtkastje, bureau of overdekt terras op te fleuren.

Van de vele functies van de Poldina Pro tafellamp is de oplaadbare batterij van de Poldina Pro het meest indrukwekkend. Het kan tot negen uur licht aanhouden, wat genoeg tijd is om dat boek te lezen of je e-mail te checken. Wanneer de batterij bijna leeg is, kan deze eenvoudig worden vervangen door de batterij die bij de lamp wordt geleverd. De tafellamp Poldina Pro onderscheidt zich ook als de eerste oplaadbare tafellamp met een touch-dimfunctie. De LED-lamp is ook het meest efficiënt. De tafellamp Poldina Pro maakt gebruik van de nieuwste LED-technologie voor helder, helder licht. Bovendien is de touch-dimfunctie van de Poldina pro indrukwekkend omdat hij met of zonder voet kan worden gebruikt, waardoor het een uitstekende keuze is voor diegenen die hun lamp liever op hun gemak gebruiken.